Få vores nyheder på mail

Gateway giver overblik over energiforbruget

Pressemeddelelse   •   Jun 17, 2014 14:41 CEST

EGX300 fra Schneider Electric gør det  nemt at skabe overblik over energiforbruget og eksporterer data via netværk. Det kan være med til at sikre store energibesparelser.

PowerLogic EGX300 fra Schneider Electric er en integreret gateway-server, som kun kræver en browser og Ethernet-netværk for at logge og vise data i realtid og trend plots fra helt op til 64 systemenheder fra PowerLogic. Herunder målere og andre gateway-enheder på samme netværk. Det giver et nemt, hurtigt og overskueligt overblik over energiforbruget, som kan sikre store besparelser.

En automatisk funktion registrerer hurtigt Schneider Electric-enheder i dit elektriske netværk som f.eks. energimålere i iEM3000-serien. Det giver nem adgang til almindelige energiforbrugsoplysninger. Ved at logge på din installations hjemmeside, kan du enkelt hente data og sammenligne forbrug dag for dag og time for time. 

Enkle og visuelle Dashboards giver en god oplevelse og enkelt overblik. Det er også muligt at eksportere til Excel og arbejde videre med dataen til eksempelvis afrapportering. Ønsker man det store overblik og mulighed for at sammenligne data, indsætte alarmpunkter og lignende, så bør man overveje at investere i en overliggende software til energimåling, som Power Monitoring Expert.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.