Få vores nyheder på mail

​Fremtidens PLC sikrer oppetiden med hot standby

Pressemeddelelse   •   Sep 26, 2016 08:30 CEST

M580 er verdens første ePAC med ethernet integreret direkte i sin kerne.

Schneider Electric lancerer nu en række nye modeller i Modicon M580-serien, der er den første serie af ePAC med integreret Ethernet direkte i kernen. De nye modeller kommer med nu med en high-end CPU, der giver optimal oppetid, bedre IT-sikkerhed og mulighed for Hot Standby. M580 ePAC er fremtidens PLC og udviklet specifikt til at imødekomme behovene i Industri 4.0. M580 ePAC blev præsenteret på Automatik i Brøndby Hallen.

Schneider Electric lancerer nu en række nye modeller af den intelligente ePAC Modicon M580, som er verdens første ePAC med Ethernet indbygget direkte i kernen, så den populære protokol forvaltes i ePAC’ens egen mikroprocessor frem for i en ekstern co-processor. Nu opgraderer Schneider Electric serien med en række modeller med nye features, der imødekommer automationsmarkedets øgede efterspørgsel på intelligente produkter.

Mulighed for Hot Standby. De nye modeller er forbundet via en 1GB Ethernet-forbindelse og kan uden problemer placeres op til 8 KM fra hinanden uden det får indflydelse på oppetiden ved udfald eller nedbrud.

Bygget til cypersecurity
Alle modeller af Modicom M580 ePAC er udviklet specifikt til at møde markedets krav til optimal IT-sikkerhed. Derfor kommer ePAC-serien nu med Achilles Level 2 og ISA-certificeringer. For brugere med behov for sporbarhed i deres processer er Modicon M580 nu også udstyret med større hukommelse og hurtigere databehandling.

Integration giver store fordele
Modicon M580 benytter de nyeste teknologier for at imødekomme branchens behov for sikkerhed, pålidelighed, operationel gennemsigtighed og fuld åbenhed over for tredjeparts-løsninger.

Den komplette integration mellem PLC og Ethernet giver en række mærkbare fordele.

M580 ePAC giver:

  • Øget performance
  • Større gennemsigtighed
  • Mere åbenhed
  • Enkel opsætning og vedligehold
  • Bedre sikkerhed

Nem konfigurationDen kraftfulde Modicon M580 ePAC er valgt som den centrale komponent i PlantStruxure, som er Schneiders Electrics integrerede automationsarkitektur til full scale-projekter inden for produktion og bearbejdning. Den indbyggede Ethernet-opkobling åbner for hurtig eksekvering og trådløs systemdiagnosticering via PC, smartphones eller tablets. Konfiguration foretages på farten, og man behøver ikke at stoppe processen, hvis der eksempelvis skal ændres i arkitekturen, tilføje moduler eller ændre et program.

M580 giver endvidere brugeren mulighed for at designe, implementere og køre en proces, der aktivt anvender alle fordelene ved åbne netværk, såsom øget synlighed til vigtige procesdata og events, større gennemsigtighed og ensartethed af information samt stor kapacitet til datatrafik. Det er muligt at opgradere til Modicon M580 uden yderligere investeringer i softwareudvikling eller uddannelse.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

Word-dokument