Gå til indhold
Fremtidens koblingsanlæg giver sikker forsyning

Pressemeddelelse -

Fremtidens koblingsanlæg giver sikker forsyning

Schneider Electric lancerer nu Premset – en verdensnyhed inden for koblingsanlæg, der sætter nye standarder for fleksibilitet, størrelse og sikkerhed inden for MV-distribution. Premset er det oplagte valg for industrivirksomheder med egen 10 kV-forsyning.

Sikker energi-forsyning er for mange danske produktionsvirksomheder en vigtig del af at sikre maksimal drifts – og personsikkerhed. Uden elektricitet kan de fleste virksomheder ikke yde optimalt. Driftssikkerheden starter i el-forsyningen, hvor et koblingsanlæg er med til at beskytte produktionsanlæg og tekniske installationer.

Nu lancerer Schneider Electric det nye koblingsanlæg Premset, som giver øget driftssikkerhed, større fleksibilitet og markant mindre vedligehold end andre anlæg på markedet.

Premset fra Schneider Electric er udviklet og skabt i ud fra branchens ønsker, forventninger og behov til fremtidens mellemspændingsanlæg. Det har ført til 50 patenterede løsninger og en innovativ tilgang til sikkerhed, opbygning og fleksibilitet. Premset er et intelligent anlæg, som blandt andet er gearet til real time measurement, som bliver en vigtig del af funktionerne i smart grid.

Med Premset får virksomheder med egne transformatorstationer nu et modulopbygget anlæg, der med ny teknologi minimerer driftsomkostninger og vedligehold, hvilket kan frigive ressourcer til den enkelte virksomheds kerneydelse.

Udover modulopbygningen er der nemlig lavet en nem plug’n’play-installation, som sparer meget tid, mens risikoen for fejl i installationsfasen samtidig bliver minimeret. Det er med til at spare ressourcer og ikke mindst øge sikkerheden omkring anlægget. Premset kommer med fuld isolation og har en unik vakuumbaseret teknologi, som sikrer optimal person – og driftssikkerhed.

Schneider Electric har endvidere udviklet Shielded Solid Insolationss System (2SIS) til det nye anlæg, hvilket er et gennembrud i forhold til både sikkerhed og holdbarhed for koblingsanlæg, der minimerer behovet for løbende service. Derudover er Premset baseret på vakuum-teknologi, så anlægget ikke indeholder SF6-gas. Fremtiden er også sikret med Premset, der er udarbejdet, så det opfylder de nødvendige krav og funktioner til at indgå i smart grid.

Anlægget giver maksimal fleksibilitet i forhold til at fortage ændringer, minimere driftsomkostningerne og skræddersy løsninger til den enkelte kunde. Derudover er koblingsanlægget yderst kompakt, og det reducerer anlæggets størrelse med helt op til 50 procent. Dertil kommer stor fleksibilitet i kablingen, hvor tre indgange medfører, at man kan vente længe med at beslutte den nøjagtige kabling i anlægget. Det nye koblingsanlæg fylder ikke bare mindre, men er også nemmere at installere.

Premset er godkendt i henhold til de nødvendige IEC-normer til det danske marked.


Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale