Gå til indhold
​Forsyning Helsingør forventer synergieffekt med nyt hovedsæde

Pressemeddelelse -

​Forsyning Helsingør forventer synergieffekt med nyt hovedsæde

I en entreprise til i alt 130 mio. kr. opfører BAM Danmark Forsyning Helsingørs nye hovedsæde, der skal samle selskabets aktiviteter på Energivej i Helsingør. Schneider Electric leverer bygningsstyring til det store projekt, som skal skabe synergier for forsyningsselskabets medarbejdere.

Byggeriet af Helsingør Forsynings kommende hovedsæde og driftscenter bliver ca. 6.000 kvm. Forsyningsselskabet forventer, at samlingen af deres aktiviteter i det kommende hovedsæde vil skabe et stærkt strategisk udgangspunkt, som kan skabe synergieffekt og indfri stordriftsfordele. Det fremgår af en udtalelse fra bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør Per Tærsbøl:

- Med driftscentret samler vi vores medarbejdere ét sted. Det giver en række åbenløse fordele og synergier i forhold til i dag, hvor vi har kontorer og bygninger spredt ud på mange adresser i kommunen. Samtidig forbedres medarbejderforholdene, og vi kan udvikle og styrke samarbejdet på tværs. Målet er at skabe rammer for en inviterende, dynamisk og industriel miljø- og forsyningsvirksomhed.

Fokus på moderne rammer
Man har fra hovedentreprenøren BAM Danmark ønsket en løsning for bygningsautomatik, der sikrer en bygning med moderne rammer og optimalt arbejdsmiljø for de omkring 150 daglige brugere, som bygningen skal huse.

- BAM ønsker, at bygherren får et byggeri, som giver mening for de parter og brugere, der skal være en del af bygningen. Det er således vigtigt, at de føler noget for det hovesæde, de overtager og skal arbejde i. BAM sørger med alle aspekter inden for teknologi og arkitektur for, at byggeriet bliver en kilde til inspiration, udtaler Antonio Nicola Giorgio, Projektchef, BAM Danmark.

Derfor er Schneider Electric valgt som leverandør af styring til alle de tekniske anlæg og VAV-zoner i Helsingørs Forsynings nye hovedkvater. Derudover leverer Schneider Electric også den udvendige solafskærmning, integration til PIR-følere på KNX, UPS-anlæg, el-bil ladestationer og integreret overvågning af solceller.

- Det forventes senest pga. kåringen af vores BMS-system SmartStruxure som verdens bedste, at vi leverer en løsning, der energi- og indeklimamæssigt performer i top. Det er vi meget stolte af og spændte på at levere til Forsyning Helsingør, udtaler Jesper Jensen-Fangel, Account Manager hos Schneider Electric.

Tæt samarbejde
Schneider Electric har vundet opgaven til Forsyning Helsingør på baggrund af det tætte samarbejde med entreprenøren i hele udbudsfasen. Ud over den gode dialog mellem parterne vinder Schneider Electric også på sit gode ry i branchen for at levere kvalitets løsninger til en konkurrencedygtig pris.

Hertil uddyber Antonio Nicola Giorgio:

- Det har været en god oplevelse fra starten at samarbejde med Schneider Electric. Vi har haft en konstruktiv dialog, hvor Schneider har haft god forståelse af, hvad det er, vi ønsker. Hos BAM kan vi kun sige, at Schneider har været en fantastisk sparringspartner i hele forløbet.

Det forventes, at Forsyning Helsingørs nye hovedsæde og driftscenter står færdigt i 2019. 

Emner


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale