Få vores nyheder på mail

Er strømmen gået?

Pressemeddelelse   •   Okt 23, 2017 10:34 CEST

Energi-app giver husejere overblik over elforbruget

Elektrikere og typehusfabrikanter kan nu give deres kunder en smart, app-baseret løsning, som gør det nemt at holde øje med energiforbruget i boligen og sommerhuset: Wiser Energy fra Schneider Electric.

Wiser Energy viser energiforbruget direkte i en app på brugerens smartphone eller tablet og kan desuden sende alarmer, hvis der er udfald i forsyningen eller andre afvigelser fra normalt forbrug.

Løsningen bygger videre på PowerTag – verdens mindste, trådløse energimåler fra Schneider Electric. PowerTag monteres lynhurtigt i gruppetavlen sammen med en gateway, der sender data sikkert til Wiser Energy-app'en på brugerens smartphone eller tablet.

App'en viser energiforbruget fordelt på grupper med PowerTag og kan desuden sende alarmer, hvis der er afvigelser fra normalforbruget eller udfald i forsyningen. Det er nyttigt for brugeren, for eksempel hvis der pludselig ikke er strøm i sommerhuset.

Wiser Energy gør det nemt at følge med i hjemmets forbrug, så brugeren kan vurdere, om det fx er på tide at udskifte kummefryseren med en mere energivenlig model. Eller måske minde husets teenagere om at slukke for lys, tv og spillekonsol, når de ikke er hjemme.

Wiser Energy er nem at installere med PowerTags og gateway i både nye og eksisterende tavler. Det gør løsningen attraktiv til både nybyg og opgraderinger af eksisterende el-installationer. 

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

PDF-dokument