Få vores nyheder på mail

Elegant løsning til planforsænkning af trykknapper og kontrollamper

Pressemeddelelse   •   Nov 05, 2015 08:09 CET

Maskinbyggere og tavlebyggere får nu nemmere ved at forene æstetik og funktionalitet i kontrolpaneler. Schneider Electric udvider nemlig sortimentet af Harmony trykknapper og kontrolenheder med et nyt adaptersæt til planforsænket montering.

Med adaptersættet får maskinens betjeningspaneler et mere rent og funktionelt design. Planforsænkede trykknapper, funktionsvælgere og kontrollamper giver paneler et helt nyt udseende og flot sammenhæng mellem funktionerne.

Adaptersættet passer til enheder i serierne Harmony XB4 og XB5 i både metal og plast. Det er velegnet til brug i mange forskelige maskiner, fx til pakning, føde- og drikkevarer, bearbejdning og materialehåndtering.

De nye adaptere er nemme at montere i Ø30,5 mm hul og er både kompatible med Ø22 mm-enheder og med hele det store tilbehørsprogram til Harmony. Adapterne fås også med plads til tydelig opmærkning, enten i en eller to linjer. Det sikrer tydelig markering af kritiske funktioner i maskinen.

Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og drift på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende  inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Hos Schneider Electric arbejder vi konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger.