Få vores nyheder på mail

Eksperter sætter fokus på rådgivernes udfordringer

Pressemeddelelse   •   Okt 07, 2014 07:29 CEST

Schneider Electric inviterer til Rådgiverdag 2014 med eksterne eksperter, case-historier og et skarpt fokus på både teknisk og juridisk viden for rådgivende ingeniører. Det sker den 4. november i DGI-byen i København.  

Fremtiden bliver både mere teknisk og kompleks, også juridisk. Det er den udvikling rådgivende ingeniører står i. Derfor har rådgiverbranchen et behov for både inspiration, faglig udvikling og vidensdeling. Det mener Schneider Electric, som endnu gang inviterer til Rådgiverdag, hvor mere end 100 rådgivende ingeniører samles til en faglig dag med masser af inspiration og konkrete faglige oplæg.

- Rådgiverne er jo i meget høj grad med til at fremme dagens og morgendagens byggeri og store anlægsprojekter. Som en af branchens større aktører er det helt naturligt for os at tage et medansvar for at fremme vidensdeling og faglig udvikling, siger Thomas Träger, administrerende direktør i Schneider Electric Danmark.

Rådgiverdag 2014 finder sted i DGI-byen den 4. november, og i år har Schneider Electric øget antallet af indlæg med eksterne eksperter. Programmet for dagen byder også på flere indlæg med konkrete cases i centrum.

- Helt overordnet er viden i centrum på Rådgiverdag 2014, og det gælder både teknisk og juridisk viden. Vi har forsøgt at skabe et program med en god balance mellem det tekniske og de mere inspirerende oplæg fra flere eksterne oplægsholdere, siger Thomas Träger.

På programmet er der blandt andet indlæg fra VandCenter Syd, European Energy om solfarme på Lolland og det norske datacenter Green Mountain, der har forvandlet et gammel Nato-lager til et af Nordens mest sikre og grønne datacentre. 

Interessante emner
Der er fokus på en bred vifte af tekniske muligheder og udfordringer, hvor Schneider Electric og de eksterne oplægsholder sætter fokus på alt fra intelligente bygningsautomation, fremtidens el-forsyning over Tier-certificering af datacentre og juridisk input i forhold til udbudsmateriale. En af de ingeniører, som ser frem til Rådgiverdag 2014, er Jan Thomsen fra rådgivervirksomheden Influit.

- Der er nogle interessante emner på programmet igen år. Jeg ser frem til både at blive fagligt inspireret med nogle nye bud på teknik og løsninger, og til at netværke med andre fagfolk i branchen, siger han.

Jan Thomsen var også med på Rådgiverdag 2013, og det er blandt andet en god balance mellem indlæggene og den afslappede atmosfære, der har fået ham til at melde sig til igen.

- Selvfølgelig er det vigtigt, at der er en række gode indlæg med relevant, fagligt indhold. Men det er lige så vigtigt, at der er tid mellem indlæggene til at reflektere og tale med kollegerne om det, man har hørt, siger Jan Thomsen.

Programmet for Schneider Electrics Rådgiverdag 2014 kan ses på www.conferencemanager.dk/raadgiverdag2014/program, hvor man også kan tilmelde sig. Arrangementet er gratis med et begrænset antal pladser.


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 150.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi.