Gå til indhold
Effektivisér energiforbruget med intelligent maksimalafbryder

Pressemeddelelse -

Effektivisér energiforbruget med intelligent maksimalafbryder

Den intelligente Masterpact MTZ-maksimalafbryder fra Schneider Electric tilbyder en smart overvågning og måling af virksomhedens el- og energiforbrug. Brug din smartphone som et alternativt tavledisplay med den nye Masterpact MTZ-app. App’en installerer du på din smartphone, som kommunikerer med Micrologic-strømrelæet via Bluetooth og giver en mere fleksibel mulighed for lokal visning i forhold til de traditionelle lokale tavledisplay. . App’en tilbyder kontrol, beskyttelse og selvdiagnose så risiko for eventuelle driftsforstyrrelser minimeres betydeligt. Med Ethernet forbindelse er det også muligt at tilknytte e-mail-notifikationer.

Den indbyggede energimåling kan effektivisere energiforbruget med op til 30 procent.

Klasse 1 præcision

Masterpact MTZ-maksimalafbryder tilbyder en nøjagtighed, der kvalificerer den som en Klasse 1 energimåler. Den giver et overblik over installationens energiforbrug med et maksimalt udsving på kun 1 procent. På den måde kan energiforbruget i installationen altid overvåges præcist – en forudsætning for optimering af energiomkostningerne.

Måledata kan vises på

  • Det lokale display, placeret i selve tavlen
  • Operatørens smartphone, via MTZ-app
  • Overordnede overvågningssystemer

Om Masterpact MTZ

Det er let at skifte fra en tidligere version af Masterpact NW til den nye MTZ, da de har identisk strømtilslutning og størrelse.

Masterpact MTZ fås i tre modeller:

  • Masterpact MTZ1: 630 - 1600 A
  • Masterpact MTZ2: 800 - 4000 A
  • Masterpact MTZ3: 4000 - 6300 A

Emner

Kategorier


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00