Få vores nyheder på mail

​Designdirektør fra Schneider Electric skal rådgive Dansk Design Center

Pressemeddelelse   •   Apr 06, 2017 08:00 CEST

Dansk Design Center samler et team at internationale designere, som skal rådgive, udfordre og udvikle dansk design. En af de nye rådgivere er Schneider Electrics globale designdirektør Frederic Beuvry, der står bag det prisvindende design af energispecialistens produkter og softwareløsninger.

Han glæder sig til at arbejde med dansk design, som han har stor respekt for. Seneste har han arbejdet sammen med Knud Holscher på det en del af det nye design af Lauritz Knudsens ikoniske stikkontakter LK FUGA, som Schneider Electric står bag.

- Det er en stor ære at være en del af Dansk Design Center, og jeg glæder mig meget til at være med til at hjælpe med at finde en original måde at sikre, at dansk design fortsætter som et globalt brand i fremtiden. Jeg har fulgt dansk design gennem hele mit liv og karriere og er vokset op sammen med stærke design fra B&O, EVA-Trio og Bodum, som jeg beundrer meget. Med Schneider Electric har jeg i Danmark været med til at skabe den nye serie af elegante stikkontakter fra Lauritz Knudsen, siger Frederic Beuvry.

Han deltager med en række anerkendte designere- og innovationseksperter i Dansk Designs Centers nye advisory board, som skal guide, inspirere og hjælpe med at identificere nye områder og muligheder for dansk design.

I august 2016 lancerede Schneider Electric et nyt, moderne design af deres anerkendte LK FUGA-design, som siden lanceringen i 1984 har sat nye standarder for elegant og minimalistisk design af stikkontakter- og afbrydere. Det nye design byder på LK FUGA Slim, der er verdens mest minimalistiske design af en stikkontakt. I 2011 var LK FUGA en del af udstillingen ”Danish Design – I like it!” af Jasper Morrisson og designserien har også vundet den tyske designpris ”Die Gute Industrieform. LK FUGA er en del af den udstilling, som markerer 150-året for diplomatiske forbindelser med Japan på 21st Century Museum of Contemporary Art i Kanazawa, Japan.

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.