Gå til indhold
Dansk KNX-portal i ny udgave

Pressemeddelelse -

Dansk KNX-portal i ny udgave

Nyt design, mere viden og flere komplette løsninger. Schneider Electric har givet sin KNX-portal en ansigtsløftning for at imødekomme en voksende efterspørgsel på KNX. Det hele er selvfølgelig stadig på dansk.

Schneider Electrics omfattende KNX-portal bliver nu relanceret i en ny, opdateret udgave. Brugerfladen har fået en ansigtsløftning, og portalen byder nu på endnu mere indhold, video-præsentationer og færdigkonfigurerede løsninger

- Vores mål med KNX-portalen er at gøre det nemt for installatører, elektrikere, rådgivere og andre fagfolk at få ny viden om KNX og dermed få succes med deres KNX-installationer. Vi samler kort sagt al KNX-viden på ét sted, så det bliver meget nemmere at gå til og ikke mindst at bruge, siger produktchef Lillian Andersen fra Schneider Electric Danmark.

Portalens besøgende finder nu endnu flere komplette KNX-løsninger - helt præcist 44 færdige løsninger, blandt andet med DALI-lysstyring og Roombox med komplet beskrivelse af funktionalitet, tegninger til installationen og fuld dokumentation. Nemt og hurtigt at gå til.

Derudover har Schneider Electric gjort programmeringsarbejdet på forhånd med en projektfil til hver løsning. Projektfilen downloades og indlæses i KNX-softwaren ETS4, og dermed sparer installatøren tid til opsætning, fordi basale parametre til den typiske funktionalitet i løsningen allerede er defineret på forhånd.

KNX på dansk
Den nye KNX-portal byder også på nye, gratis værktøjer til fx projektering af installationer, beregning af besparelser og tjek af LED-lyskilder i forhold til lysdæmpere. Alt indhold på KNX-portalen er skrevet på dansk, og det ligger i naturlig forlængelse af Schneider Electrics fokus på KNX til den danske el-branche.

Schneider Electric udvikler og producerer KNX-komponenter i dansk design (LK FUGA og LK OPUS) med tilhørende dansk produktdatabase og har desuden oversat ETS4 til dansk.

Se mere på www.knx-portalen.dk

Related links

Emner

Kategorier


Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2012 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Pressekontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale