Gå til indhold
Sådan ser den ud den nye Compact NSXm fra Schneider Electric.
Sådan ser den ud den nye Compact NSXm fra Schneider Electric.

Pressemeddelelse -

Compact NSXm: En fleksibel og pladsbesparende maksimalafbryder med mærkestrøm op til 160A

Schneider Electric introducerer nu en tilføjelse til NSX-serien, den nye Compact NSXm, hvor ”m” står for mini. Den sparer op til 40 % plads i tavlen, samtidig med at den har mærkestrøm op til 160A og en kortslutningsbrydeevne op til 70 kA.

Compact NSXm er let og fleksibel for fagmændene at installere, da den kan monteres på en DIN-skinne eller bundplade. Designet af frontdækslet er også gjort nemmere at arbejde med, da påmonteret tilbehør, såsom signalkontaktakter og udkoblingsspoler, kan ses eksternt og derfor hurtigt og nemt kan identificeres uden at fjerne frontdækslet.

Fuld back-up og bedre totaløkonomi
Produktchef for maksimalafbrydere hos Schneider Electric, Thordur Svanbergsson, forklarer, at fagmændene får fuld back-up og bedre totaløkonomi i installationen ved at montere Compact NSXm foran en serie automatsikringer.

”Med foran-siddende 160A-bryder i installationen, som har egen brydeevne på 25 kA, kan fagmanden herefter vælge almindelige automatsikringer – fx Acti 9 iC60N, som har egen brydeevne på 10 kA. Og takket været back-up-effekten kan disse automatsikringer nu klare to gange større kortslutningsstrøm; 20 kA,” siger Thordur Svanbergsson.

Fleksibel og nem at montere
Compact NSXm giver mulighed for tilslutning af afisolerede effektkabler, kabelsko samt skinner. Det er også muligt at få en såkaldt EverLink kabelklemme, som både modtager afisoleret effektkabel samt en mindre ledning for styrestrøm. En berøringsbeskyttelse på IP40 kan opnås ved at anvende transparente klemmeafdækninger.

Denne nye lillebror i Compact NSX familien byder altså på mange nyheder såsom pladsbesparelse, fleksibel installation, hurtig montering samt et nyt og gennemtænkt design, hvilket vil spare tid og sikre korrekt og sikker drift i mange år fremover. En af de mere vigtige nye detaljer er dog, at den kan gøre de andre komponenter i tavlen bedre via den effektive back-up-beskyttelse.

Emner


Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00