Få vores nyheder på mail

Bliv opdateret på nyheder fra Signify, NKT og Schneider Electric

Pressemeddelelse   •   Aug 20, 2018 09:40 CEST

Schneider Electric, NKT og Signify inviterer til elfagligt seminar

København, Danmark d. 20. august 2018 - Schneider Electric, NKT og Signify inviterer til elfagligt seminar, hvor du som elektriker eller installatør kan blive opdateret på de seneste nyheder. Sammen har de tre virksomheder arrangeret et landsdækkende roadshow, med start den 22. oktober frem til den 27. november, hvor du gratis kan deltage og blive inspireret. I alt 18 forskellige byer besøges.

Der vil være gennemgang af trends og tendenser i branchen samt blive vist et spændende udvalg af nye produkter og systemer, som f.eks Wiser Energy. Seminarerne afsluttes med en minimesse med mulighed for ”hands on” samt aftensmad og mulighed for at netværke med kolleger.

Installationsbranchen er i en rivende udvikling. Det ses både på produktsiden, hvor nye typer af produkter og systemer hele tiden kommer på markedet – hvilket påvirker en typisk hverdag, for både elektrikere og installatører.

Udviklingen ses også på kundesiden, hvor der, grundet digitaliseringen, er skabt en helt ny form for gennemsigtighed. Det betyder, at slutbrugerne både selv kan holde sig opdateret på produktnyheder og løsninger, men også i stigende grad har adgang til blandt andet priser og produkter fra andre markeder, som for eksempel Kina. Alt dette er med til at ændre på de krav og forventninger, der kommer fra kunderne. Både for dig som installatør og elektriker, men også for producenterne.

Derfor afholdes det landsdækkende og inspirerende roadshow, hvor du kan se og høre om de nyeste produkter, der kan understøtte din hverdag, så vi sammen kan sikre, at vi leverer de bedste løsninger for vores fælles kunder.

Vil du være sikker på, at du også i fremtiden, er med helt fremme? Så læs mere og tilmeld dig gratis på www.tilmeld.dk/roadshows

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2016 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 160.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Vedhæftede filer

PDF-dokument