Få vores nyheder på mail

Ny firmware til Esmi Sense FDP-centralen MCU 20.1.0.C

Nyhed   •   Feb 18, 2020 14:08 CET

Der er kommet ny opdatering til FDP-centralen i form af ny firmware, kaldet MCU 20.1.0.C. Med den nye opdatering kommer en række nye funktioner og fejlrettelser.

Nye funktioner:

  • Idriftsættelsestilstand med avancerede og tidsbesparende funktioner ved opstart og fejlfinding.
  • Auto-konfiguration giver centralen mulighed for at læse de tilsluttede enheder og indlæse disse i sit program. Herefter skal blot tilføjes kundetekster, gruppenummer og laves miljøtilpasning.
  • Sløjfe-analyse åbner for avanceret statistik over kvaliteten af kommunikationen til de tilsluttede enheder. Denne funktion er yderst anvendelig i både nye og eksisterende installationer i forbindelse med fejlfinding.

Fejlrettelser:

  • Eksport af tilsmudsningsværdier til USB.
  • ALC-kort viser forkert produktionsdato af nye Intellia/Essentia-detektorer.

Opdatering til MCU 20.1.0.C kan desværre ikke ske via USB-nøgle eller online download af filer. Centralens indbyggede SD-kort skal udskiftes med et nyt fabrikskort, hvor opdateringen  er for-installeret.

Schneider Electric tilbyder dette nye SD-kort som en gratis opdatering til alle eksisterende centraler.

Der er ikke nogen presserende fejlrettelser i denne opdatering, og opdateringen kan derfor med fordel foretages i forbindelse med planmæssigt servicebesøg.

Alle installatører kan få tilsendt det antal gratis opdaterinssæt, der skal bruges ved at skrive til dk-esmi-support@se.com. Man kan eventuelt bruge Fire Expert til at få overblik over, hvor mange FDP-centraler der skal opdateres.