Gå til indhold
Ny firmware til Esmi Sense FDP-centralen MCU 20.1.0.C

Nyhed -

Ny firmware til Esmi Sense FDP-centralen MCU 20.1.0.C

Der er kommet ny opdatering til FDP-centralen i form af ny firmware, kaldet MCU 20.1.0.C. Med den nye opdatering kommer en række nye funktioner og fejlrettelser.

Nye funktioner:

  • Idriftsættelsestilstand med avancerede og tidsbesparende funktioner ved opstart og fejlfinding.
  • Auto-konfiguration giver centralen mulighed for at læse de tilsluttede enheder og indlæse disse i sit program. Herefter skal blot tilføjes kundetekster, gruppenummer og laves miljøtilpasning.
  • Sløjfe-analyse åbner for avanceret statistik over kvaliteten af kommunikationen til de tilsluttede enheder. Denne funktion er yderst anvendelig i både nye og eksisterende installationer i forbindelse med fejlfinding.

Fejlrettelser:

  • Eksport af tilsmudsningsværdier til USB.
  • ALC-kort viser forkert produktionsdato af nye Intellia/Essentia-detektorer.

Opdatering til MCU 20.1.0.C kan desværre ikke ske via USB-nøgle eller online download af filer. Centralens indbyggede SD-kort skal udskiftes med et nyt fabrikskort, hvor opdateringen  er for-installeret.

Schneider Electric tilbyder dette nye SD-kort som en gratis opdatering til alle eksisterende centraler.

Der er ikke nogen presserende fejlrettelser i denne opdatering, og opdateringen kan derfor med fordel foretages i forbindelse med planmæssigt servicebesøg.

Alle installatører kan få tilsendt det antal gratis opdaterinssæt, der skal bruges ved at skrive til dk-esmi-support@se.com. Man kan eventuelt bruge Fire Expert til at få overblik over, hvor mange FDP-centraler der skal opdateres.

Kategorier

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00