Gå til indhold
Blogindlæg: ESCO er vejen til effektive hospitaler

Blogindlæg -

Blogindlæg: ESCO er vejen til effektive hospitaler

Af Casper Højgaard, Salgschef for ESCO

Mange steder blokerer byggerierne af supersygehusene anlægsrammerne i de danske regioner, så andre eksisterende hospitaler ikke kan sætte gang i nødvendige renoveringsprojekter. Med leasingfinansiering gennem et ESCO-projekt har flere hospitaler nu fundet den økonomiske ramme, der sikrer en ambitiøs energioptimering.

Læs hele historien om ESCO og leasingfinansiering

Som alle andre bygninger kræver de danske hospitaler nemlig hele tiden vedligehold og løbende optimering, så bygningerne danner de bedste rammer om både patienter og ansatte. På hospitalerne er der mange ildsjæle, som hver eneste dag arbejder benhårdt for at få det bedste ud af de givne rammer.

Desværre er ildsjæle ikke altid nok. Stramme budgetter og benhårde prioriteringer spænder nemlig mange gange ben for de ambitiøse og længerevarende renoveringsprojekter på de danske hospitaler. Det er ærgerligt og ender tit i stor frustration, når der ikke er ressourcer nok til at gennemføre de projekter, som hospitalets personale kan se er nødvendige.

Men hvad gør man, når der ikke er økonomisk råderum til at tage fat, hvor det virkelig er nødvendigt?

Midtjyske mirakler
Sammen med hospitalerne i både Randers og Viborg fandt vi svaret i et ESCO-projekt, der gør det muligt for de midtjyske hospitaler at sætte gang i den helt store renovering og optimering med en lang række ambitiøse og helhedsorienterede tiltag, der fremtidssikrer bygningerne og minimerer vedligeholdelsesefterslæbet.

Alt sammen uden sprængte budgetter og fyrede medarbejdere.

Læs hele blog-indlægget på vores blog om strategisk bæredygtighed

Vil du vide mere om ESCO-projekter på de danske hospitaler?
Kontakt Casper Højgaard på mail eller tlf: 27 77 94 09 eller Boje Friis på mail eller 27 77 94 83.

Schneider Electric har stor erfaring med ESCO-projekter og har hjulpet en lang række kommuner, statslige organer og hospitaler med omfattende energirenoveringer gennem ambitiøse ESCO-samarbejder

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Caroline Bülow

Caroline Bülow

Pressekontakt Internal Communication Business Partner Denmark PR and Internal Communication 28 99 15 94
Benedicte Flamand

Benedicte Flamand

Pressekontakt Marketing Communication Manager +45 88 30 20 00

Relateret materiale