Få vores nyheder på mail

Wihlborgs og Schneider Electric energirenoverer 15.000 m2 til nyt, energirigtigt domicil

Pressemeddelelse   •   Maj 21, 2014 15:25 CEST

Wihlborgs A/S har erhvervet 15.000 m2 kontorbyggeri i Ballerup og har skudt et ambitiøst energirenoverings- og moderniseringsprojekt i gang. Det næste år skal bygningen i samarbejde med energispecialisten Schneider Electric Danmark renoveres fra kælder til kvist. I starten af 2015 bliver bygningen Schneider Electric Danmarks nye, energirigtige hovedkontor.  

Ejendomsselskabet Wihlborgs har indgået en 12-årig lejeaftale med Schneider Electric på ejendommen Lautrupvang 1 i Lautrupparken i Ballerup. Lejemålet på ca. 15.000 kvm. vil fra starten af 2015 være nyt hovedkvarter for Schneider Electric Danmark og daglig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere. I perioden frem til indflytning vil bygningen blive gennemgående renoveret, så den  fremstår som en fremtidssikret, effektiv og energioptimeret erhvervsbygning, der lever op til nutiden krav til styring og indeklima.

- Renoveringsprojektet er kendetegnet ved meget høje ambitioner. Vores nye hus, skal være en moderne arbejdsplads, der er med til at understøtte en dynamisk og positiv arbejdskultur, hvor alle dele af Schneider Electric arbejder sammen, og hvor trivsel og godt indeklima er i fokus, forklarer Thomas Träger, administrerende direktør i Schneider Electric Danmark A/S, og fortsætter:

- Vi stiler mod at gøre bygningen ikke bare til en showcase af ny teknologi, men også en bygning, hvor vi har arbejdet med de produkter og løsninger, som vi i daglig dagen anbefaler vores samarbejdsparterne og kunder at bruge. Vi gør således det, vi siger. Det bliver også et intelligent hus, hvor energiforbruget bliver styret og overvåget, så vi sikrer, at vi får mest muligt ud af vores energi. Vi glæder os derfor til med stolthed at kunne invitere kunder til vores moderne hovedkontor og give dem inspiration til, hvordan nutidens kontorbyggeri kan se ud

Partner i byggeprojektet er ejendomsselskabet Wihlborgs, der har købt ejendommen netop for sammen med Schneider Electric at føre visionen om det fremtidssikre og energirigtige kontorbyggeri ud i livet, og få konkrete erfaringer med at optimere eksisterende bygninger, men stadig med en sund økonomi for øje.

Peter Ildal Nielsen, projektansvarlig hos Wihlborgs uddyber:

- En af Lautrupparkens mest markante ejendomme bliver nu gennemgribende renoveret således, at vi kan præsentere et lejemål, der i teknisk og miljømæssig henseende er helt up-to-date. Der er tale om en meget spændende bygning som både æstetisk og miljømæssigt vil opfylde alle nutidige krav. Ved at forene vores kompetencer om, hvad der gør en bygning mere værd og Schneider Electrics fokus på energieffektivitet og indsigt i hvilke løsninger, der er de rigtige, kreerer vi sammen en bæredygtig arbejdsplads.

Som global specialist i energioptimering i over 100 lande tilbyder Schneider Electric integrerede løsninger, der gør strømmen sikker, effektiv, pålidelig og grøn. Schneider Electric er bl.a. førende inden for energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion, bygningsautomation, datacentre og netværk samt i løsninger til privatboligen. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. I 2013 opnåede de over 140.000 medarbejdere en omsætning på 24 mia. euro ved at fokusere på at hjælpe omverdenen med at få mest muligt ud af deres energi. 

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.