Få vores nyheder på mail

Uskærmede induktive følere til aftastning i krævende applikationer

Pressemeddelelse   •   Sep 08, 2016 08:30 CEST

Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric, lancerer nu en ny serie af uskærmede, induktive følere. OsiSense XS er designet specifikt til at møde kravene til aftastning i krævende applikationer som mobilt udstyr, samlebånd og rulletrapper.

OsiSense XS er den første serie af induktive følere på markedet, som kommer med en E2-certificering. Det sikrer markedets bedste beskyttelse mod elektronmagnetisk stråling, hvilket er særligt vigtigt på mobile maskiner og mobil udstyr.

OsiSense XS:

  • Kompakt størrelse, 12 mm og 18 mm i diameter, hvilket sikrer enkle installation og integration i maskiner og applikationer
  • Robust design, IP69K for M12-versioner og IP67/68 for kabel-versioner, samt et temperaturområde på -25°C til 70°C (-40°C til 85°C på forespørgsel)
  • Høj EMC-immunitet, muliggør præcis aftastning, selv i krævende miljøer
  • Forøget tasteafstand,giver stor fleksibilitet i monteringen

Om Schneider Electric:
Schneider Electric er global specialist inden for energistyring og automatisering. Med en omsætning i 2014 på 25 mia. euro i ryggen betjener vores 170.000 medarbejdere kunder i mere end 100 lande, og hjælper dem til at administrere deres energiforbrug og på en sikker, pålidelig, effektiv og bæredygtig måde. Fra de mest simple el-kontakter til komplekse driftssystemer – optimerer vores teknologi, software og tjenester den måde, vores kunder styrer og automatiserer deres forretning på. Schneider Electric Danmark A/S rummer bl.a. det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende brand inden for el-materiel. Vi arbejder konstant på at forbinde verden i intelligente løsninger, der forvandler industrier, transformerer byer og digitaliserer forretninger. Vi sørger for, at Life is ON.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.